Leuk dat je mij hebt gevonden!

Ik ben Leonie Troost-Kengen, ik ben 35+ en ik woon met mijn man en onze twee kinderen in Hellevoetsluis.

Wie ben ik?

Je kunt mij gerust een foodie noemen, want ik houd heel erg van lekker eten en ik experimenteer graag in de keuken. Ik ben stiekem wel een nerd; ik houd van scifi en fantasy. Verder ben ik een natuurliefhebber, een kampeerder en een wandelaar; ik vind het heerlijk om buiten in de natuur te zijn. Maar met een kopje thee en een dekentje op de bank, loungemuziek op de achtergrond en een goed (kook)boek in mijn hand, dan ben ik ook helemaal in mijn element. Dan ben ik gewoon Leonie.

Waar word ik enthousiast van?

Dat is wanneer ik ondernemers verder kan brengen met hun onderneming, door orde in de chaos te creëren zodat ondernemers met meer rust kunnen ondernemen en hun bedrijf verder kunnen laten groeien. Hier word ik echt blij van!

Hoe is het allemaal begonnen?

Ik kom uit een ondernemersgezin en ik ben van het VMBO doorgestroomd naar het MBO. Op het MBO heb ik de opleiding tot Management Assistent succesvol afgerond. Na een backpack avontuur door Australië besloot ik HBO Bedrijfskunde te studeren. Ik behaalde mijn bachelor diploma en ik ben het bedrijfsleven ingegaan waar ik diverse functies vervulde, veelal op financieel/administratief gebied.

Naarmate ik verder kwam in mijn carrière merkte ik steeds meer onrust in mijzelf…

Ik begon mij af te vragen of ik wel de juiste doelen nastreefde. Daarop besloot ik een loopbaantraject te volgen en zo (her)ontdekte ik mijn competenties en talenten. Analyseren, structureren en verbeteren van processen werden mijn kernbegrippen. Ik wilde weer terug naar mijn basis, bedrijfskunde, en ondernemers met mijn kennis verder helpen. Zo kwam ook mijn ondernemerswens sterk naar voren en vielen alle puzzelstukjes in elkaar: ik wilde starten als Virtual Support Professional!

Op 5 augustus 2021 ben ik gestart met mijn bedrijf: Leonie Kengen Business Support & Consult.

Mijn missie:

Ondernemers ontzorgen door ondersteuning te bieden en hun bedrijfsvoering effectiever en efficiënter maken!

Wil je verder groeien met je bedrijf,
maar loop je ergens mee vast?

Business Support

Als Virtual Professional - of VA - neem ik jouw werk uit handen. Dit kan een stuk administratie zijn, teksten schrijven, grafisch ontwerp, online onderzoek of procesbeheer zijn.

Wil je hier meer over weten? Klik op "Business Support" en lees de mogelijkheden.

Business Consult

Als online Business Manager kan ik jou van dienst zijn bij diverse management vraagstukken. Ook bied ik bedrijfskundig inzicht middels een bedrijfsscan of business case.

Klik op "Business Consult" en ontdek wat ik voor jou kan betekenen!